20 16 32 27 info@ytteborg.dk

Mød medarbejderne

Ole Elkjær (til højre), forsøgsansvarlig for kartofler.

Man kan ikke få det bedre 

Ytteborg er den mest spændende arbejdsplads, man kan være på. Hvis man er bidt af kartofler, som vi er, eller andre planteafgrøder, så kan man ikke få det meget bedre. Vi prøver af, hvad der kan det lade sig gøre, og hvad man kan gøre for at løse udfordringer med sygdomme, kemi, klima osv.

 

 

Rettidighed og ærlighed 

Rettidighed og ærlighed er vigtige ord for os. For at lykkes med vores forsøg, skal vi være knivskarpe på de områder. Når vi leverer vi på den rigtige måde, så har vores resultater meget stor troværdigt. Vi har heldigvis med rette et godt ry for pålidelige resultater og bliver anbefalet af vores kunder og andre samarbejdspartnere. Det er et stort ansvar at arbejde med forsøg på marker, som vi er 100% bevidste om, og som er med til at gøre vores arbejde udfordrende og spændende.

 

 

Ole Elkjær (til højre), forsøgsansvarlig for kartofler.

Kunderne med på rejsen 

Vi gør meget ud af at dele vores engagement, opdagelser og resultater løbende med kunder. Når vi opdager noget spøjst og uventet, så ringer vi og fortæller om det og spørger, om de vil komme forbi og se det. Den løbende afrapportering er vigtig i stedet for kun en gang om året at komme med en afrapportering. Eksempelvis tager vi dronefotos i kartoflerne hver uge, så andre også kan følge med. Det underbygger tilliden og er en god service.

 

 

Vi arbejder alle ud fra frihed med ansvar og planlægger selv vores arbejdsdage. Når man er vant til at arbejde med naturen Gode kolleger – hvis en er forhindret, så kan andre tage over. Det skal planlægges. Man kan arbejde alene eller to afsted.

Arbejdstiden er i høj grad influeret af vejret – sådan er det, når man arbejder med naturen.

Ole Elkjær (til højre), forsøgsansvarlig for kartofler.

Vores fællesskab og samarbejde er rigtig godt. Vi vil alle det samme, nemlig at levere gode slutresultater, og vi er ærekære omkring det. Så kan det godt være, at vi er forskellige som personer, og det ser vi som en fordel. Vi kan supplere hinanden og på den måde opnå mere innovation.  Vi arbejder for det meste selvstændigt eller 2 sammen og har rigtig meget sparring og vidensdeling – det giver helt sig selv, fordi vi er nysgerrige i at følge med i hinandens arbejde.

 

 

Morten er en god chef. Han har været god til skabe et godt team og sætte i gang, at vi laver noget fælles som at bowle og spise sammen. Han bliver nogle gange kaldt for den halvusynlige chef, fordi han er god til at give tillid og blander sig ikke. Samtidig ved folk godt, at Morten er loyal – han bakker os op og tager ansvar. Han er førerhunden, der viser, hvordan vi kommunikerer med hinanden, og det er helt klart afgørende for vores sjove og gode fællesskab.